Pasta met spinazie-tomatensaus

Terwijl ik dit type, slurp ik het laatste spaghetti-sliertje naar binnen. Ik ben van mening dat je van pasta nooit genoeg kunt hebben. Of het echt gezond is, is een ander verhaal, maar toch; vandaag een nieuw pastareceptje op de blog!

pasaaa2

Bereidingstijd: 20 minuten

Ingrediënten voor twee porties:

  • 300 g pasta
  • 200 g spinazie a la creme
  • 140 g tomatenpuree
  • 1 theel basilicum
  • 0,5 theel zout

Bereidingswijze:

  • Kook de pasta volgens het pakje gaar in voldoende water, ik kookte mijn spaghetti 10 minuten.
  • Warm de spinazie en de tomatenpuree op. Je kunt dit gelijk in de pan al mengen, maar dat kun je ook op het bord pas doen. De tomatenpuree die ik gebruikte, zat in een heel handig klein blikje van 70 gram, daar heb je er dan dus precies twee van nodig.
  • Voeg, wanneer je het gescheiden houdt, de zout aan de spinazie toe en de basilicum aan de tomatenpuree. Heb je het gemixt, voeg het dan beide toe aan het mengsel.
  • Als de saus(jes) warm is/zijn en je pasta gekookt is, ben je klaar om op te scheppen.
  • Eet smakelijk!
Advertenties

Een gedachte over “Pasta met spinazie-tomatensaus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s