Op naar 2016

Mijn blog is tot nu toe nooit heel persoonlijk geweest en in het nieuwe jaar gaat dat veranderen. Het lijkt me leuk om jullie wat meer van mezelf te laten zien, want alleen op mijn Instagram-pagina zie je in één oogopslag al dat ik zelf er bijna niet op voorkom. Dat is natuurlijk niet erg, maar ik denk dat het de site leuker maakt als jullie wat meer van mij zien. Daarom sluit ik het jaar op deze manier af en zal ik er ook op deze manier mee verder gaan!

ik2

Met knallen op de achtergrond type ik deze blogpost; het is vandaag oudjaarsdag. De dag dat mensen nieuwe doelen stellen voor het komende jaar en die ook proberen te behalen. Ik doe dat niet zo vaak, maar heb besloten dat ik er dit jaar aan ga geloven en deze doelen deel ik met jullie, hopelijk is dat een extra stok achter de deur!

Doelen voor 2016

Sportiever worden

Heel eerlijk: dit was in 2015 ook al mijn doel, mijn enige zelfs, maar ik faalde hard. Poging twee!

Goed drinken

Dit ging het ene moment beter dan het andere. Ik moet niet vergeten genoeg te drinken en vooral veel water mee te nemen als ik op weg ga.

Mijn tijd goed verdelen

Soms vind ik het lastig om mijn hobby’s te verdelen over de tijd die ik heb, ik hoop dat ik er dit jaar een beetje achterkom hoe ik dit het best aan kan pakken. Mijn blog gaat daar ongetwijfeld ook bij helpen, elke categorie is namelijk een hobby die tijd en aandacht nodig heeft.

Blogdoelen

Naast gewone doelen, heb ik ook doelen binnen mijn blog.

Regelmatiger bloggen

Het ging een tijdje heel goed op de blog, alleen toen school drukker werd, vond ik het lastig te combineren. Dit jaar wil ik graag weer een goede structuur krijgen met vaste dagen voor artikelen en categorieën.

Blog uitbreiden

In mijn hoofd zit nog minstens één categorie, behalve de persoonlijke waar dit het eerste artikel van is, die ik mis op mijn blog: muziek. Komend jaar gaat ook die categorie gelanceerd worden. Het is nog even passen en meten hoe, en wat er nu voor jullie echt interessant is om te lezen, maar ook dat gaat goed komen.

Naar .nl

Het lijkt me heel gaaf om dit jaar ook af te komen van de wordpress.com in mijn url. Het voelt dan natuurlijk ook gelijk een stuk professioneler.


Wat vinden jullie van deze doelen? Ik ben ook heel benieuwd naar die van jullie! Deel ze met me in de comments.

4 gedachtes over “Op naar 2016

  1. Leuk dat je persoonlijkere artikels wil gaan maken in 2016. Verder hele mooie doelen, waarvan ik hoop dat je ze allemaal mag voltooien in 2016! Ik kijk uit naar je nieuwe artikelen. Een hele fijne jaarwisseling gewenst. 🙂

    Like

  2. Wat leuk om te lezen dat je meer jezelf wilt laten terugkomen op je blog! Ik vind een beetje persoonlijk ook altijd erg leuk om te lezen! Beste wensen voor het nieuwe jaar ik hoop dat je een leuke jaarwisseling hebt gehad.
    Liefs, Anne

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s