Fris chocoladetaartje

Een taartje gaat er altijd wel in bij mij, zo ook deze. Lekker voor bij de koffie, maar dit is ook zeker een lekker toetje voor je driegangen kerstdiner! 

taart2

Bereidingstijd: 35 minuten inclusief baktijd

Ingrediënten:

  • 4 kleine plakjes bladerdeeg
  • 1 appel
  • 2 peren
  • 1 eetl hazelnootpasta

Bereidingswijze:

  • Laat, wanneer je het uit de vriezer haalt, eerst het bladerdeeg ontdooien.
  • Klem bakpapier in een ronde springvorm en vet de zijkanten van de vorm in met wat boter.
  • Kneed nu het bladerdeeg tot een bal en verdeel het over de bodem van de bakvorm. Druk het ook een beetje tegen de zijkanten aan zodat de vulling er straks niet uit valt.
  • Warm de oven voor op 220 graden en snij de appel en peren in kleine stukjes.
  • Meng de hazelnootpasta door de stukjes fruit en verdeel het over de bodem.
  • Laat de taart 20 minuten in de oven bakken en je kunt aanvallen.
  • Bon apetit!
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s