Kruidige crèmesoep

Dit is een ideaal gerecht voor als je haast hebt. Het is snel gemaakt en vult goed, dus je bent zo klaar om te gaan!

soep1

Bereidingstijd: 15 minuten

Ingrediënten voor twee porties:

  • 300 ml water
  • 150 g crème fraîche
  • 25 g vermicelli
  • 2 theel bieslook
  • 2,5 theel peterselie
  • 2,5 theel aardappelkruiden

Bereidingswijze:

  • Kook het water in een pan en voeg de vermicelli toe. Dit moet zo’n 7 minuten koken zodat het gaar wordt.
  • Gooi ook de kruiden in de pan, vergeet het niet af en toe te roeren.
  • Na de 7 minuten mag de crème fraîche erbij. Roer het door het vocht zodat het smelt.
  • Laat het nog een paar minuten opstaan en je kunt opdienen.
  • Zoals ik al zei: door de crème fraîche is het erg machtig, daarom heb je voor één persoon niet meer dan een halve soepkom nodig.
  • Heerlijk om je brood in te dippen! Eet smakelijk.

Eet jij graag soep?

soep2

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s