Gekruid brood

Als je mijn appelflapjes van eerder deze week hebt geprobeerd, heb je nog wat broodkorsten over. Vandaag deel ik een heel simpele, maar lekkere, manier om deze op te eten.

brood2

Bereidingstijd: 10 minuten

Ingrediënten:

  • oude broodkorsten (ik gebruikte ze van zo’n 8 boterhammen)
  • 150 ml water
  • 1 theel kipkruiden
  • 2 theel peterselie

Bereidingswijze:

  • Breek de broodkorsten in kleine stukjes en zet ze vijf minuten op een laag vuur. Er hoeft geen boter bij, ze worden alleen lekker knapperig van deze behandeling. Roer er wel af en toe door.
  • Doe 150 ml water in een andere, kleine pan en voeg de kruiden toe. Breng het al roerend aan de kook en laat het vijf minuten opstaan terwijl je af en toe blijft roeren.
  • Leg de broodkorsten op een bord en giet het sausje uit de andere pan eroverheen.
  • Even roeren en het is klaar om te eten. Eet smakelijk!

Wat doe jij met je oude brood?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s