Verlaten restaurant in België

In het vakantiepark waar ik anderhalve week met mijn familie zat, was een vervallen restaurant. Zo apart om te zien hoe mensen het hier gewoon hebben achtergelaten zoals het erbij stond. Kijk mee!

rest4

Je loopt natuurlijk niet elke dag tegen vervallen gebouwen aan en het voelt een beetje als stalk gedrag om dat dan eens allemaal heel goed te bekijken, maar dat deed ik wel en ik maakte foto’s voor jullie!

rest2

Ik vond het zo bizar dat de eerdere beheerders gewoon alles hebben laten staan, een plant kun je gewoon mee naar huis nemen lijkt me. Het plantje helemaal rechts is nep, voor het geval je mocht denken dat er de laatste tijd toch nog mensen zijn langs geweest om het bloemetje water te geven.

rest3

En die stoelen en tafels! In Nederland is dit echt ondenkbaar, voor elke euro die we kunnen vangen verkopen we een stoel volgens mij.

rest5

Zelfs de bierflesjes op de bar zijn achtergelaten, zou er een afscheidsborrel zijn geweest?

rest6

Als je goed kijkt zie je rechts een aantal pannen staan. Ik vraag me af of het misschien heeft gelekt daar, of dat die daar op een andere mysterieuze wijze terecht zijn gekomen.

rest77

Helaas konden we het gebouw niet in, de foto’s zijn dus vanachter de ramen genomen, maar het park bevatte ook een verlaten zwembad en receptiegebouw. In het zwembad konden we wel en ik vond het niet echt binnen de blog passen, maar als jullie die foto’s willen zien bedenk ik wel iets leuks. Laat het me weten in de comments!

4 gedachtes over “Verlaten restaurant in België

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s