Magazine: Boodschappen

IMG_8401Elke maand neem ik hem mee, de Boodschappen: het gratis blad dat in bijna elke supermarkt ligt. Loop je normaal altijd zo snel mogelijk naar huis? Neem de volgende keer een minuutje extra de tijd en gris dit tijdschriftje mee dat meestal direct achter de kassa ligt.
IMG_8405

Het blad kent veel verschillende categorieën die eigenlijk allemaal erg leuk zijn. Dit is een pagina van ‘5×5 hapjes’, 25 manieren om heel makkelijk een verjaardagslekkernij in elkaar te flansen. Zo verzinnen ze elke maand weer originele onderdelen.

IMG_8404

Ook staat in elke uitgave een persoonlijk recept van iemand. Omdat het magazine Boodschappen al 25(!) jaar bestaat, is het nummer van juni een speciale uitgave. Het is deze maand extra dik en zijn er extra veel leuke verhalen en recepten met heel veel persoonlijke artikelen. Allemaal fans die het blad volmaken met hun eigen gerechten.
IMG_8403

Ook leuk: er zijn altijd meerdere prijspuzzels. In deze uitgave extra veel door het jubileumnummer. Voor wie van simpele stripjes houdt, is in het hart van het blad de Tsjakka! te vinden. Leuk als je bijvoorbeeld even op de oven moet wachten.

Als laatste pluspunt zijn de foto’s erg mooi en dat is natuurlijk iets heel belangrijks om te zorgen dat je trek krijgt. Vergeet de Boodschappen niet, de volgende keer dat je boodschappen gaat doen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s