Leverworst met komkommer

worst

Ooit de wens gehad je leverworst om te toveren tot een meer uitdagende variant? Mijn zusje kwam met het leuke idee en het is veel makkelijker dan je misschien denkt. Ik deed er komkommer door, maar er zijn natuurlijk veel dingen mogelijk!

Bereidingstijd: 15 minuten, exclusief een uur wachten.

Ingrediënten voor een kleine gevulde leverworst:

  • 75 g leverworst
  • 25 g komkommer

Verdere benodigdheden:

  • Vershoudfolie
  • Een (snij)plank
  • Een vork
  • Een mes
  • Twee dingen om af te sluiten (ik gebruikte sluitclips die bij boterhamzakjes zitten)

Bereidingswijze:

  • Snij de komkommer in hele kleine stukjes.
  • Prak vervolgens op een plank de leverworst fijn met een vork en meng de komkommer erdoor.
  • Leg het mengsel als een sliert op de vershoudfolie en rol het strak in. Bind de uiteinden goed vast.

  • Het mag nu een uurtje de koelkast in en daarna is het klaar.
  • Rol het folie er voorzichtig af en snij je worst in stukken.
  • Eet smakelijk!
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s